DanskEnglish

Sletning af data

Du kan få slettet alle dine data fra Kontur (konturplanner.dk) på en af følgende måder:

1. Fjern appen fra Facebook

Gå til Facebook → Indstillinger → Apps og websteder, find Kontur og klik "Fjern". Facebook giver os besked, og vi sletter automatisk de tilknyttede adgangstokens og data.

2. Kontakt os direkte

Send en e-mail til kundeservice@kontur.dk med din anmodning. Vi sletter dine data inden for 30 dage og bekræfter på e-mail.

Hvad bliver slettet?

Bemærk: Opslag, der allerede er udgivet på Facebook/Instagram, fjernes ikke automatisk og skal slettes direkte på platformen.


Data Deletion

You can have all your data deleted from Kontur (konturplanner.dk) in one of the following ways:

1. Remove the app from Facebook

Go to Facebook → Settings → Apps and Websites, find Kontur and click "Remove". Facebook notifies us, and we automatically delete the associated access tokens and data.

2. Contact us directly

Email kundeservice@kontur.dk with your request. We delete your data within 30 days and confirm by email.

What gets deleted?

Note: Posts already published to Facebook/Instagram are not removed automatically and must be deleted on the platform itself.